Àmmia Serra | Enjoy Order

Àmmia Serra | Enjoy Order

Enjoy Order neix per ajudar a persones o empreses que no tenen temps o no saben com organitzar les seves coses. Àmmia Serra és membre de l'AOPE, Asociación de Organizadores Profesionales de España.
e-mail: enjoyorder2017@gmail.com

URL del lloc web: http://www.enjoyorder.net/
Dilluns, 29 abril 2019 09:23

Ordre i canvi climàtic

Blocs, enjoy order-komono a a cuina-canvi climaticQue l’ordre va bé per tot, ja fa temps que us ho dic: redueix la nostra ansietat i l’estrès a casa. Ens dona descans visual i comoditat. Treballar en un espai ordenat i organitzat ens ajuda a concentrar-nos més i a rendir millor.

Blocs, enjoy order-que portes al bolsoSegur que et passa molt sovint que quan arribes a casa i deixes la bossa de ma, notes que l’esquena et fa mal després d’haver-la carregat durant molta estona.

Dilluns, 18 Març 2019 10:21

PROCRASTINAR

Blocs, enjoy order-enjoy order-procrastinar

Proquè?

Procatrinar?

Pronasticar?

Dilluns, 04 Març 2019 12:28

Komono a la cuina (tercera part)

Blocs, enjoy order-komono a a cuina-ordenar neveraAcabarem aquests post que hem fet sobre ordre a la cuina, parlant de la nevera

Dilluns, 25 Febrer 2019 09:53

Komono a la cuina (segona part)

Blocs, enjoy order-komono a a cuinaCom que suposo que durant aquesta setmana passada ja heu posat ordre a tots els estris que teniu a la cuina, podem començar amb els aliments.

Dilluns, 18 Febrer 2019 09:21

La cuina (primera part)

Blocs, enjoy order-la cuinaLa setmana passada parlàvem del komono, la categoria on la Marie Kondo engloba les subcategories vàries d’objectes que hi ha dins d’una casa i que no són ni roba, ni llibres ni objectes de valor sentimental.

Dilluns, 04 Febrer 2019 11:33

5 idees per ajudar a ordenar als teus fills

Blocs, enjoy order-idees per ordenar nens

Un dels errors que acabem comenten els que tenim fills i/o filles (sobretot quan són petits), és pensar que no poden fer segons quines coses i acabar-les fent nosaltres.

Dilluns, 21 Gener 2019 09:05

Per què acumulem tantes coses?

Blocs, enjoy order-perque acumulem tantes coses

Ja us en vaig parlar fa temps. Consisteix en eliminar objectes de casa, tants com el número de dia en el que ens trobem.

Dilluns, 07 Gener 2019 08:48

Les rebaixes d'hivern

Blocs, enjoy order-rebaixes

I després d’aquestes festes, massa vegades reconvertides en festival del consumisme, arriben les rebaixes per acabar d’omplir casa nostra.

Dimecres, 02 Gener 2019 08:21

Bons propòsits d'ordre

Blocs, enjoy order-bons proposits ordreSempre que arriba un any nou, tots ens fixem bons propòsits per millorar algun aspecte de l’any que acabem. Que després al llarg de l’any nou els acomplim, ja és un altre tema.

Pàgina 1 de 8